Перейти до основного вмісту
Тема: Ліна Костенко. Роман у віршах "Маруся Чурай"





Прочитайте біографію Ліни Костенко.



Перегляньте відео з аналізом твору "Маруся Чурай".


Прочитайте роман у віршах "Маруся Чурай".

Молодець!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

 6 клас  Тема: Гумористичне і сатиричне зображення. Творчість Леоніда  Глібова. Любі діти, матеріал для вивчення та завдання на два уроки. Жанрова різноманітність гумористичних творів (анекдоти, байки, усмішки, гуморески, співомовки тощо). Роль гумору в житті українців. Леонід Глібов - визначний український байкар, поет. Викривальна і повчальна спрямованість байок письменника. Побутова байка. Байка "Щука" , головна думка  твору  та алегоричні образи. Гарного дня!
 6  клас  Тема: Твочість В. Нестайка та Я. Стельмаха. Написати творчу роботу з теми "Пригоди і романтика у творах В. Нестайка та Я. Стельмаха". Нагадайте зміст творів та працюйте. Гарного дня!
 9 клас  Тема: Біблія в житті Тараса Шевченка. "Злоначинающих  спини...". Біблійні мотиви в поезіях Т. Шевченкаперіоду після заслання. Молитва як жанр у творчості поета. Ідея єдності й згоди в поезії  "Злоначинающих спини...", пробудження сили в тих, хто прагне добра, правди, чистоти, щирої  дружби. Потреба єднання й взаєморозумінняна грунті загальнолюдських цінностей. Працюємо з  підручником. При бажанні з інтернетом тощо. Гарного дня!