Перейти до основного вмісту

 8 клас 

Діти, згадайте вивчені за рік твори. 
Підготуйтесь поспілкуватись за планом.
1. Творчість якого  письменника чи поета вам сподобалась.
2. Які твори запам'ятались.
3. Чому.
4. Характеристика основних героїв або подій.
Гарного дня! 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

 6 клас  Тема: Гумористичне і сатиричне зображення. Творчість Леоніда  Глібова. Любі діти, матеріал для вивчення та завдання на два уроки. Жанрова різноманітність гумористичних творів (анекдоти, байки, усмішки, гуморески, співомовки тощо). Роль гумору в житті українців. Леонід Глібов - визначний український байкар, поет. Викривальна і повчальна спрямованість байок письменника. Побутова байка. Байка "Щука" , головна думка  твору  та алегоричні образи. Гарного дня!
 6  клас  Тема: Твочість В. Нестайка та Я. Стельмаха. Написати творчу роботу з теми "Пригоди і романтика у творах В. Нестайка та Я. Стельмаха". Нагадайте зміст творів та працюйте. Гарного дня!
 9 клас  Тема: Біблія в житті Тараса Шевченка. "Злоначинающих  спини...". Біблійні мотиви в поезіях Т. Шевченкаперіоду після заслання. Молитва як жанр у творчості поета. Ідея єдності й згоди в поезії  "Злоначинающих спини...", пробудження сили в тих, хто прагне добра, правди, чистоти, щирої  дружби. Потреба єднання й взаєморозумінняна грунті загальнолюдських цінностей. Працюємо з  підручником. При бажанні з інтернетом тощо. Гарного дня!